OncoReflex

Voor de meeste mensen zorgt de diagnose “kanker” voor grote angst, paniek, shock, hopeloosheid en het gevoel van isolatie.
Oncologie Reflexologie is bedoeld om patiënten met kanker tijdens de verschillende fases van het proces waarmee ze te maken kunnen krijgen te ondersteunen, zodat de kwaliteit van leven verhoogd wordt en men minder last heeft van de bijwerkingen van de reguliere behandeling (vooral chemotherapie).
Ook kan het ondersteunen in het herstelproces van zowel de fysieke, emotionele als de mentale balans nadat het reguliere behandelingsproces klaar is.
De massage geeft veiligheid en warmte en is om van te genieten, te kalmeren, te ontspannen, pijn te verminderen, de energie te stimuleren en de cliënt(e) te ondersteunen in haar/zijn eigen kracht.
Het is een therapeutische vaardigheid in het herstel, en palliatieve zorg als er geen hoop meer is voor genezing. Het verzacht de pijn en geeft een reële vorm van liefdevolle zorgzame aandacht. Het verzacht grenzen en ondersteunt het verkrijgen van acceptatie.
Met nadruk wil ik erop wijzen dat de massages alleen als ondersteuning bedoeld zijn en in geen enkel opzicht bedoeld zijn als behandeling! Ik wil er dan ook met nadruk op wijzen dat de behandelingen door reguliere artsen en oncologen gedaan dient te worden!
 
Terug naar Praktijk activiteiten

Sentuh Voetreflexzonetherapie
Miranda Smans

Praktijkadres:
Maalsteen 7
5053 EP Goirle

T: 06 23 82 84 94