Mag ik me even voorstellen

Mijn naam is Miranda Smans en ik ben in 2008 gestart met een eigen praktijk met de naam Sentuh, wat aanraking betekent. In het verleden ben ik werkzaam geweest als ziekenverzorgster op een psychogeriatrische afdeling en als zorgassistent op een school met kinderen met een lichamelijke en verstandelijke beperking. Door mijn werk ben ik me veel bewuster geworden dat aanraken met aandacht veel teweeg kan brengen wat me vaak heeft ontroerd.
Mijn interesse in voetreflexmassage is begonnen toen een vriendin vertelde over voetreflexmassage en wat je hiermee allemaal kunt bereiken. Nu richt ik me vol enthousiasme op mijn praktijk en probeer met massage, aanraking en aandacht de mensen inzicht te geven in hun klacht die door een ongezonde leefstijl, innerlijk conflict of stress kan worden veroorzaakt en werk samen met de cliënt aan hun genezingsproces.
Ik heb een 3-jarige opleiding voetreflexzonetherapie gevolgd en daarna HBO medische basiskennis bij Sonnevelt Opleidingen. Daarnaast ben ik Tuina  therapeut. Verder heb ik diverse cursussen gevolgd zoals zwangerschapreflexologie, verticale voetreflexmassage, Chinese voetreflexmassage, jade stone massage en Oncoreflextherapie.

Sentuh Voetreflexzonetherapie
Miranda Smans

Praktijkadres:
Maalsteen 7
5053 EP Goirle

T: 06 23 82 84 94